Cum se modifică setările de confidențialitate pe Twitter, astfel încât nimeni să nu-mi poată vedea tweet-urile

Ca utilizator Twitter, aveți opțiunea de a vă afișa public tweet-urile sau de a le păstra private. Tweeturile private sunt afișate numai persoanelor care vă urmăresc. În mod implicit, tweet-urile dvs. sunt publice, dar puteți modifica cu ușurință setările de confidențialitate în orice moment. Modificările au efect imediat și au impact asupra tuturor tweet-urilor din trecut.

Restricții

Odată ce setările de confidențialitate sunt setate pentru a vă proteja tweet-urile, au loc anumite restricții. De exemplu, trebuie să aprobați manual fiecare nouă solicitare de urmăritor - în funcție de setările de notificare, primiți un text sau un e-mail care vă anunță o nouă solicitare de urmăritor. De asemenea, tweet-urile dvs. nu apar în motoarele de căutare. În plus, atunci când un adept te redistribuie, numai alți adepți pot vedea mesajul retrimis.

Protejarea Tweeturilor dvs.

Faceți clic pe pictograma în formă de roată din pagina de pornire a contului dvs. Twitter, selectați „Setări”, apoi faceți clic pe fila „Securitate și confidențialitate” pentru a vizualiza toate opțiunile de protejare a contului dvs. Bifați caseta „Protejați-mi mesajele tweet”, apoi faceți clic pe „Salvați modificările”. Trebuie să reintroduceți parola pentru a confirma modificările. Confirmați că tweet-urile dvs. sunt acum private vizualizându-vă profilul: o pictogramă de blocare ar trebui să apară lângă numele dvs. de utilizator în antet.