Salvarea parolelor pe iPhone

Dacă îți place să îți folosești iPhone-ul pentru a gestiona fiecare aspect al identității tale online, probabil te conectezi la mai multe conturi diferite, precum Facebook, Gmail, MSN, Twitter și Yahoo. Pentru a evita introducerea parolelor și a numelor de utilizator de fiecare dată când vă conectați, configurați iPhone-ul pentru a salva parolele și a completa automat câmpurile de parolă. Deoarece salvarea parolelor este un risc de securitate, funcția de salvare a parolei iPhone este dezactivată în mod implicit.

1

Porniți iPhone-ul și deschideți meniul.

2

Atingeți pictograma Setări, apoi atingeți Safari.

3

Atingeți opțiunea Completare automată.

4

Glisați glisorul Nume și parole la Activat pentru a începe să salvați parolele și numele de utilizator.

5

Navigați la clientul dvs. de e-mail și introduceți numele de utilizator și parola.

6

Atingeți Conectare. Veți fi întrebat dacă doriți să salvați această parolă pe care ați introdus-o.

7

Atingeți Da dacă doriți să salvați parola. Dacă nu doriți să salvați parola, atingeți Nu acum sau Niciodată pentru acest site.