Cum să te uiți la conectările anterioare pe Facebook

Responsabilitatea monitorizării paginii Facebook a companiei dvs. este mai mult decât interacțiunea cu clienții; este, de asemenea, despre prevenirea accesului la cont de către utilizatori neautorizați. Deoarece pagina companiei dvs. este conectată prin contul dvs. personal de Facebook, este imperativ să păstrați filele strânse ale contului dvs., monitorizând periodic istoricul de conectare. Acest lucru vă va permite să vizualizați informații despre cine v-a accesat contul, astfel încât să puteți încheia imediat accesul neautorizat.

1

Conectați-vă la contul dvs. Facebook și faceți clic pe pictograma roată din colțul din dreapta al ecranului. Selectați „Setări cont” din meniul derulant.

2

Faceți clic pe fila „Securitate”.

3

Faceți clic pe „Sesiuni active”, care se află în partea de jos a paginii cu setările de confidențialitate. Aceasta afișează o listă cu datele dvs. de conectare Facebook curente și anterioare, inclusiv locația în care a avut loc autentificarea, tipul de dispozitiv care a fost utilizat pentru a accesa site-ul și ziua și ora conectării.

4

Selectați linkul „Terminați activitatea” din partea dreaptă a unei date de conectare pentru a vă deconecta imediat de la acea locație. Trebuie să întreprindeți această acțiune numai dacă există conectări pe care nu le recunoașteți.