Cum să aflați dacă cineva v-a blocat pe Facebook

Dacă un utilizator te blochează pe Facebook, Cronologia lui este mai vizibilă pentru tine și profilul său nu apare în rezultatele căutării sau în listele de prieteni. Nu puteți trimite mesaje sau cereri de prietenie cuiva care v-a blocat. Deoarece Facebook face să pară că utilizatorul nu mai are un cont pe site, poate fi dificil să vă dați seama dacă o persoană v-a blocat sau a șters contul său. Dacă un client, angajat sau alt contact de afaceri a dispărut brusc din lista de prieteni, o mică investigație arată dacă ați fost blocat.

1

Conectați-vă la contul dvs. Facebook și apoi introduceți în bara de adrese a browserului dvs. web adresa URL asociată contului utilizatorului. Dacă nu cunoașteți adresa URL asociată cu profilul utilizatorului, tastați numele și prenumele utilizatorului în bara de căutare Facebook.

2

Selectați „Vedeți mai multe rezultate” dacă profilul utilizatorului nu apare în primul ecran al rezultatelor. Faceți clic pe „Persoane” în coloana din stânga și apoi introduceți o locație, educație sau loc de muncă în zona furnizată, dacă este cunoscută, pentru a restrânge rezultatele.

3

Deconectați-vă de la contul dvs. Facebook dacă utilizatorul nu apare în rezultatele căutării sau dacă contul utilizatorului nu se încarcă după ce navigați la adresa URL corespunzătoare.

4

Începeți o nouă căutare pentru utilizator într-un motor de căutare. Dacă utilizatorul apare în rezultatele căutării când sunteți deconectat, utilizatorul v-a blocat.

5

Introduceți următorul termen de căutare în Google dacă contul utilizatorului nu apare după ce a căutat pe Facebook: facebook.

Înlocuiți cu numele și prenumele utilizatorului. Dacă utilizatorul are un nume comun, adăugați și orașul natal sau orașul curent al persoanei respective în șirul de căutare.

6

Deschideți fiecare rezultat într-o fereastră sau filă nouă. Dacă puteți găsi profilul utilizatorului în rezultatele căutării Google, conectați-vă din nou la Facebook în timp ce pe pagina contului său. Dacă apare o eroare care vă spune că utilizatorul nu există sau dacă sunteți redirecționat către profilul dvs., ați fost blocat.