Cum se resetează setările Facebook

Ajustarea setărilor Facebook vă permite să obțineți o experiență personalizată a utilizatorului Facebook, care funcționează pentru dvs. și afacerea dvs. Dacă, după modificarea setărilor, găsiți o supraabundență de notificări sau o lipsă de postări pe Cronologia dvs., este posibil ca anumite reglaje fine să fie în ordine. Deși nu există niciun buton magic „Resetare” care restabilește toate setările la valorile implicite, vă puteți reseta în mod sistematic confidențialitatea și setările contului pentru a schimba modul în care Facebook vă gestionează confidențialitatea, notificările, aplicațiile și alte caracteristici pe care le utilizați în mod regulat.

1

Conectați-vă la contul dvs. Facebook și faceți clic pe pictograma în formă de roată din colțul din dreapta sus al oricărei pagini. Selectați fie opțiunea „Setări cont”, fie „Setări confidențialitate” din lista derulantă, care vă permit să accesați toate setările. Utilizați filele din coloana din partea stângă a paginii rezultate pentru a vă reseta preferințele.

2

Selectați fila „General” pentru a face modificări la setări precum numele dvs., numele de utilizator și rețelele, dintre care majoritatea pot fi schimbate doar de una sau de două ori pe durata de viață a contului dvs. Selectați fila „Securitate” pentru a activa sau dezactiva setări precum notificările și aprobările de conectare, precum și parolele aplicației.

3

Utilizați opțiunile „Confidențialitate”, „Cronologie și etichetare” și „Blocare” pentru a modifica setările pentru modul în care puteți fi găsit pe Facebook și de către cine, precum și modul în care alții pot interacționa cu dvs. Utilizați butoanele „Editați” care apar lângă setările dorite pentru a efectua și a confirma modificările. Ajustați instrumentul de selectare a publicului acolo unde este disponibil pentru a desemna modul în care partajați conținutul dvs. și modul în care alții vă împărtășesc conținut.

4

Faceți clic pe filele „Notificări” și „Mobil” pentru a vă reseta preferințele pentru modul în care Facebook vă anunță despre activitatea care vă preocupă. Opțiunile „Vizualizare” și „Editare” vă permit să faceți și să confirmați orice modificare. Faceți clic pe linkul „Eliminați” de pe pagina „Setări mobile” pentru a șterge numărul de telefon mobil de pe Facebook, dezactivând textele mobile Facebook. Utilizați fila „Urmăritori” pentru a activa sau a dezactiva urmărirea, permițându-le non-prietenilor să vă vadă conținutul public.

5

Selectați fila „Aplicații” pentru a vă reseta preferințele pentru aplicațiile pe care le utilizați dvs. și ceilalți membri Facebook. Faceți clic pe linkurile „Editați” pentru a modifica setările pentru aplicații individuale sau faceți clic pe „X” pentru a elimina cu totul o aplicație.