Cum se elimină un Tweet retuitat

Dacă ați retweeted vreodată o postare pe Twitter și ați constatat că mai târziu doriți să o eliminați din profilul Twitter al companiei dvs., puteți face acest lucru cu un singur clic de mouse. Pentru tweet-urile dvs. sau pentru tweet-urile manuale, puteți face clic pe linkul „Ștergeți” aflat sub tweet. Dacă ați utilizat funcția Retweet Twitter, linkul Ștergere nu există, dar linkul Retweeted de sub tweet are aceeași funcție. Acest lucru nu elimină tweet-ul de pe pagina de postare originală, dar îl elimină din profilul dvs.

1

Conectați-vă la contul dvs. Twitter și faceți clic pe butonul „Eu” din partea de sus a paginii dvs. de pornire. Aceasta vă duce la pagina dvs. de profil cu listarea tweet-urilor dvs. recente.

2

Derulați pagina în jos pentru a găsi retweetul pe care doriți să îl ștergeți.

3

Faceți clic pe linkul „Retweeted” de sub retweet. Acest link apare numai pe tweet-urile pe care le-ați retweetat. Când faceți clic pe link, acesta se transformă în „Retweet”. Dacă reîmprospătați browserul, veți vedea că retweetul a fost șters din profilul dvs.

4

Faceți clic pe linkul „Ștergeți” de sub tweet, dacă a fost un retweet manual, care este orice tweet pe care l-ați scris sau copiat manual sau retweet-uri pe care le-ați trimis într-o aplicație mobilă utilizând butonul „Citat”. Aceasta șterge retweetul.